Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, μεσημέρι. Σε είσοδο πολυκατοικίας βρίσκονται ξαπλωμένα έντυπα με το εμπρόσθιο φύλλο προς τα κάτω. Μέχρι εδώ καλά θα πει κανείς, αφού εκλογές έρχονται, υποψήφιοι κυκλοφορούν μοιράζοντας από υποσχέσεις μέχρι και φυλλάδια. Στο οπισθόφυλλο όμως δεσπόζει μια πολύ εμπνευσμένη φωτογραφία που σε προκαλεί να ανασηκώσεις το φυλλάδιο και να το ξεφυλλίσεις.

Το έντυπο φέρει το λογότυπο του Δήμου. Με αυτό πληροφορούνται οι δημότες και ψηφοφόροι για τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής και μέχρι εδώ ΟΚ.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, διαπιστώνεται ότι μέσα στο έντυπο του δήμου, περιέχονται σαν ένθετο προεκλογικά φυλλάδια υποψηφίων, του συνδιασμού της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Όμως τον αρχικό εκνευρισμό και οργή για την κοροιδία και την εκμετάλλευση, διαδέχονται τρανταχτά γέλια, καθώς το μάτι πέφτει στην τελευταία σελίδα ενός από τα προεκλογικά φυλλάδια, όπου φιλοξενεί φωτογραφίες από τη σταδιοδρομία και τη δράση του υποψηφίου.
Σε αυτό λοιπόν, πληροφορούμαστε ότι εκτός από βραβεύσεις αθλητών και παλαιμάχων, κοπές πίτας και κύκλους επαφών, δραστηριότητες που στο κάτω-κάτω εμπίπτουν και στα καθηκοντά του βρε αδερφέ, κάνει την υπέρβαση και "επι 20 χρόνια συνέχεια συμμετέχει στην ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ".
Αυτές είναι κοινωνικές δράσεις, οχι αστεία.
Μετά από αυτό δε χωράει άλλο σχόλιο. Μπορούμε μόνο να πούμε, ότι ο υποψήφιος μας σε καμία περίπτωση δε θα υποστεί ότι και ο υποψήφιος δήμαρχος Μπουτάρης ( αυτόν που «προειδοποίησε» ο σεβασμιότατος Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ότι η εκκλησία δε θα του επιτρέψει να δει Δημαρχία).
Με απέραντη ευγνομωσύνη σε όσους επιμένουν να μας διασκεδάζουν αφειδώς, σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Respect!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου